from Op aanvraag
Offerte aanvraag

8-daagse rondreis Engeland, TYPICALLY BRITISH

Geen beoordeling
Duur

8

Annuleren

Vraag naar de voorwaarden

Groep

10 people

Talen

___

Omschrijving

Deze rondreis gaat door schilderachtige gebieden in het binnenland van Zuid Engeland. Het geeft u de kans om prachtige dorpjes en stadjes in de Cotswolds te bezoeken en ook steden als Bath en Oxford te bezoeken. U kunt streken bezoeken waar veelvuldig gefilmd is voor populaire tv-series als Midsomer Murders en Father Brown. Highclere Castle uit Downton Abbey zien is ook een mogelijkheid evenals het voormalige huis van Jane Austen. Geniet van de romantische dorpjes in de Cotswolds, bezoek de Romeinse stad Bath en het nabijgelegen Stonehenge, dwaal door de straatjes in het historische centrum van Stratford-upon-Avon! Dit is het Engeland van de ansichtkaarten, het land van de kleurrijke tuinen, imposante buitenverblijven, scheef gezakte vakwerkhuizen en William Shakespeare. We ontdekken het allemaal tijdens deze prachtige reis Typically British!

De reissom voor deze 8-daagse reis op basis van overnachtingen in middenklasse hotels is op aanvraag.

Highlights

 • New Forest National Park
 • Stonehenge
 • Cotswolds
 • Oxford

Dagprogramma

Uitklappen
Dag 1, DFDS Seaways
Dag 1, DFDS Seaways
Vanuit Duinkerken vertrekt u met DFDS Seaways naar Dover in Engeland. De afvaart staat gepland om 10.00 uur met aankomst in Engeland om 11.00 uur. U kunt vanaf 09.00 uur inschepen. Na aankomst in Dover rijdt u langs de zuidkust van Engeland en brengt o.a. een bezoek aan Royal Tunbridge Wells. Overnachting in Wych Cross. Bezienswaardigheden: Rye, het Rye Castle Museum, het Lamb House, Royal Tunbridge Wells, de zuilengang The Pantiles.
Dag 2, New Forrest National Park
Dag 2, New Forrest National Park
Na een heerlijk Engels ontbijt rijdt u richting de zuidkust van Engeland en passeert u de plaatsen Brighton en Portsmouth. Door het New Forrest National Park rijdt u naar uw hotel. Dit gebied was heel vroeger één van de officiële jachtgronden van de koning. Overnachting in Brockenhurst. Bezienswaardigheden: Royal Pavilion, Arundel Castle, Royal Naval Museum, New Forest National Park, Beaulieu, Palace House.
Dag 3, Somerset
Dag 3, Somerset
Vandaag verlaat u de kust en rijdt u richting het Engelse graafschap Somerset in het zuidwesten van Engeland. U brengt o.a. een bezoek aan Stonehenge, Devizes, Cherhill & Bath. Overnachting in Bath. Bezienswaardigheden: Stonehenge, Highclere Castle, Devizes, Cherhill, Wilton, Avebury Circle.
Dag 4, Cotswolds
Dag 4, Cotswolds
Na het ontbijt vertrekt u richting de Cotswolds. Deze streek is gelegen tussen Oxfordshire en Gloucestershire en vertegenwoordigt de essentie van het Engelse platteland. De open winderige vlaktes, die soms worden beschermd door majestueuze beukenbomen worden gevolgd door diepe dalen, waarin tal van fraaie dorpen en stadjes liggen verspreid. Overnachting in Ettington. Bezienswaardigheden: Castle Combe, Bibury, Stratford-upon-Avon.
Dag 5, Cotswolds
Dag 5, Cotswolds
Deze streek is gelegen tussen Oxfordshire en Gloucestershire en vertegenwoordigt de essentie van het Engelse platteland. De open winderige vlaktes, die soms worden beschermd door majestueuze beukenbomen worden gevolgd door diepe dalen, waarin tal van fraaie dorpen en stadjes liggen verspreid. Overnachting in Ettington. Bezienswaardigheden: Chipping Norton, Burford, Bourton-on-the-Water, Broadway & Chipping Camden, Winchcombe met Sudeley Castle.
Dag 6, Oxford
Dag 6, Oxford
Vandaag vertrekt u vroeg uit het hotel voor een bezoek aan Oxford, een wereldberoemde universiteitsstad met vele bezienswaardigheden óf vertrekt u voor een bezichtiging van Blenheim Palace. Overnachting in Ettington. Bezienswaardigheden: Oxford, Christ Church Cathedral, Oxford Castle of de Bodleian Library met de Radcliffe Camera, Blenheim Palace, Banbury.
Dag 7, Lenham
Dag 7, Lenham
U checkt uit bij uw hotel in Ettington en vertrekt op tijd om terug naar het zuiden van Engeland te keren. Onderweg maken wij een stop om u in de gelegenheid te stellen Windsor Castle te bezichtigen. Vervolgens laat u zich in de middag verwennen met een “Cream Tea” in Penshurst Place & Gardens en gaat met elkaar genieten van een heerlijke English Tea met scones and clotted cream! Na afloop kunt u desgewenst nog de mooie tuinen van Penshurst Place bewonderen. Overnachting in Lenham. Bezienswaardigheden: Windsor Castle, Penshurst Palace & Gardens
Dag 8, Canterbury
Dag 8, Canterbury
Na uw ontbijt rijdt u uw laatste tourrit naar de mooie Middeleeuwse stad Canterbury in het zuidoosten van Engeland. Om 13.00 uur dient u bij de terminal van Dover aanwezig te zijn voor de terugreis met vertrek om 14.00 uur. U arriveert in Duinkerken om 17.00 uur en rijdt u op eigen gelegenheid huiswaarts.” Time to say goodbye !” Bezienswaardigheden: Canterbury

Inbegrepen/Niet inbegrepen

 • Retourovertocht Duinkerken-Dover voor passagier(s) en motor
 • 1 overnachting inclusief ontbijt in Wych Cross
 • 1 overnachting inclusief ontbijt in Brockenhurst
 • 1 overnachting inclusief ontbijt in Bath
 • 3 overnachtingen inclusief ontbijt in Ettington
 • 1 overnachting inclusief ontbijt in Lenham
 • Uitgaven van persoonlijke aard en brug, parkeer–, veer-, tol- en tunnelgelden
 • Bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR) € 2,50 per aanmelding
 • Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) € 5,00 per persoon
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeslag 1-persoonskamer/hut op aanvraag

Soort reis

Clubreis

Locatie van deze reis

vanaf Op aanvraag

Offerte aanvraag

Gemaakt door

leontine

Member Since 2019