SMYRIL LINE

BOEK UW OVERTOCHT MET SMYRIL LINE NAAR DE FÆRØER EILANDEN EN IJSLAND BIJ TROLL TRAVEL/AUTO TOURS

Heeft u plannen om volgend jaar met uw auto/motor/camper naar IJsland en/of de Færøer Eilanden te reizen? Boek op tijd en voorkom teleurstelling. Wilt u nu een reservering plaatsen of een prijsopgave ontvangen voor seizoen 2023, neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan via de button op deze pagina.  Reserveringen voor medio mei tot en met medio augustus zijn erg populair. U kunt ook altijd een afspraak maken om bij ons langs te komen.

TROLL TRAVEL – Specialist in reizen naar Noord Europa
Reisorganisatie met persoonlijke service. +31 (0)78 619 85 25

Vaarkaart-IJsland-300x300

Een rondreis met eigen auto of een cruise naar IJsland of de Færøer Eilanden, met Smyril Line maakt u de juiste keuze. Met uw auto, motor, caravan, camper of fiets aan boord van MS Norröna geniet u van alle faciliteiten en het prachtige uitzicht over de Noord-Atlantische Oceaan. U vaart veilig, snel en ontspannen naar uw bestemming.

Troll Travel biedt zowel uitsluitend de overtocht als complete rondreizen op IJsland met verblijf in hotels of vakantiewoningen. Laat u inspireren op deze pagina en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier de verschillende hut types die wij u aan kunnen bieden.

Bespaar door vooraf uw maaltijden aan boord te boeken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Smyril Line werkt met Flex tarieven, wat wil zeggen dat het moment van boeken en de vertrekdatum bepalend zijn voor het tarief. Over het algemeen geldt dat hoe vroeger u boekt, des te lager de prijs is.

Waarom boeken via Troll Travel:

  • TROLL TRAVEL is lid van ANVR, SGR en SCR. Boek uw reis met zekerheid en garantie.
  • Kwaliteit en deskundigheid. Onze Nederlandstalige medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van zowel IJsland als de Færøer Eilanden.
  • Wij berekenen geen reserveringskosten.
Pakketreizen Færøer Eilanden Rondreizen op IJsland Aanbiedingen Noord Atlantische Cruise Vaarschema