SMYRIL LINE HUTTEN

Alle hutten zijn uitgerust met een televisie, douche/toilet, garderobe en een klein bureau.

Minibar – koude drankjes & snacks​
Als u een buitenhut boekt, heeft u de optie om de minibar erbij te reserveren. Het is mogelijk uw minibar met of zonder alcohol vooraf te bestellen.

Minibar zonder alcoholische dranken
€ 17

4 x flesje plat water 50cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Fanta 33cl.
1 x KitKat
2 x Kims Chips 25g.
1 x Haribo snoep 500g.
2 x Chocolade Twix mini
2 x Chocolade Snickers mini

Minibar incl. alcoholische dranken
€ 21

4 x flesje plat water 50cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Føroya Bjór Veðr bier 33cl.
2 x Føroya Bjór Gull bier 33cl.
1 x Rode wijn Casa Major
2 x Kims Chips 25g.
2 x Chocolade Twix mini
2 x Chocolade Snickers mini

2-persoons binnenhut

Hut met 1 slaapplaats beneden (90×200 cm), 1 slaapplek boven (90×200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 1-2 personen.

2-persoons buitenhut

Hut met 2 lage bedden (90×200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 1-2 personen.

2-persoons hut met dubbelbed

Cabine met tweepersoonsbed (140x200cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en flatscreen televisie.

Boekbaar voor 1-2 personen.

DeLuxe hut

Ruime hut met tweepersoonsbed (160×200 cm), slaapbank (130×210 cm), eigen douche/toilet, minibar en koffiezetapparaat. Deze hutten zijn voor 2-4 personen, waardoor ze ook geschikt zijn voor 2 volwassenen reizend met kinderen.

De minbar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten. De inhoud van de minibar bestaat uit: 2 flesjes mineraalwater, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 klein zakje Kims Chips. De inhoud kan verschillen

Nordic Deluxe hut

Er zijn 34 Nordic Deluxe hutten op dek 8. Alle hutten hebben een groot raam en mooi uitzicht. Alle hutten zijn uigerust met een groot 2-persoonsbed (180×200 cm). Verder bevindt zich onder het 2-persoonsbed een bed dat kan worden uitgeschoven. Verder vindt u in de hut een gezellig zitje in de vensterbank, een tafel en twee stoelen. Te boeken voor 2-3 personen.

De minbar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten en bestaat uit 2 flesjes mineraalwater, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 klein zakje Kims Chips. De inhoud kan verschillen.

4-persoons binnenhut zonder raam

Hut met 2 slaapplaatsen beneden (90×200 cm), 2 slaapplaatsen boven (85×195 cm) en douche/toilet en suite. De hut is uitgerust met bedlinnen en handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 2-4 personen

4-persoons buitenhut met raam

Hut met 2 slaapplaatsen beneden (90×200 cm), 2 slaapplaatsen boven (85×195 cm) en douche/toilet en suite. De hut is uitgerust met bedlinnen en handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 2-4 personen.

Familiehut met een tussendeur en raam

Er is een tweepersoons bed (140×200 cm) en er zijn vier stapelbedden, 2 bovenbedden (85×195 cm) en 2 bededenbedden (90×200 cm). Twee bedden kunnen worden getransformeerd tot zitbanken. De hutten zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en kasten. Er is een volledig uitgeruste badkamer in elke hut met douche en toilet, een föhn en een punt voor een elektrisch scheerapparaat. De hut is voorzien van een stopcontact met 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 5-7 personen.

Nordic suite

De twee nieuwe Nordic Suites bevinden zich op dek 8 en bieden ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. Er is veel gedaan aan de inrichting van deze nieuwe en stijlvolle suites. De suite is opgedeeld in drie kamers: slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (180×200 cm), badkamer met douche en ligbad en een woonkamer. De woonkamer bestaat uit een zithoek met hoekbank, stoel en salontafel, flatscreen, eethoek en bureau.

Als u de Nordic Suite boekt, krijgt u ook de minibar met 2 flesjes water, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 Kims mini zakje chips (inhoud onder voorbehoud).

Boekbaar voor 2 personen.

Norröna Suite

U heeft meer ruimte en meer comfort. De faciliteiten bestaan uit o.a. een groot dubbelbed (180×200 cm), een woonkamer met een zitgedeelte met bank, twee stoelen, tafel, telefoon, een televisie zowel in de woonkamer als slaapkamer, een grote badkamer met bad, douche en toilet. In de Suite kunt u dagelijks schone handdoeken en bedlinnen krijgen.

Als u de Suite boekt krijgt u de minibar gevuld met 2 flesjes Aqua D’or, 2 blikjes bier, 2 flesjes water, 1 chocolade reep en 1 zakje Kims chips. (inhoud kan variëren).

Boekbaar voor 2 personen.