beheer

folio-10
Miwacom levert een breed pakket op het gebied van ICT. Onze dienstverlening bestaat uit netwerkbeheer, serverbeheer, advisering en VoIP telefonie. Met een breed aanbod van diensten ontnemen wij u de lasten op het gebied van ICT. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk ICT voor u is.

Onze diensten variëren van het inrichten van uw werkplek, het onderhouden van uw netwerk tot de aanleg van uw complete IT infrastructuur. Daarnaast bieden wij ondersteuning op afstand of op locatie.

 

Voorkomen is beter dan genezen.

Door middel van remote monitoring kunnen wij uw server(s), werkstations en netwerk 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten houden. Alle activiteiten binnen uw computernetwerk kunnen wij monitoren. Dienen zich er problemen aan dan zien wij dat op de grote beeldschermen in onze helpdesk en nemen wij contact met u op. Op deze manier houden wij uw ICT omgeving in goede conditie.

Wij hanteren 2 contracten. Essentials is een basis monitoringscontract dat uit te breiden is met modules en Managed dat is voorzien van alle modules.

Modules:

 
managed antivirus

Managed Antivirus

Monitoren van de Antivirus en het actueel houden van de virusdefinities.
Dit is inclusief de licenties voor de servers en werkstations.

update2

Windows Patch & 3rd party patch

Installatie van patches, updates en hotfixes voor uw servers en werkstations
op reguliere basis. Naast de Microsoft updates & patches worden ook applicaties
zoals Java en Adobe producten geïnstalleerd. In overleg kan ook dit kan buiten kantoortijden worden uitgevoerd.

automation

Automation

Periodiek worden er diversen taken automatisch op de werkplekken en servers uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan opschonen, defragmenteren, volledige virusscan en indien gewenst andere taken. In overleg kan automation ook buiten kantoortijden worden uitgevoerd.

rapport

Rapportage

Per kwartaal ontvangt u een rapportage met daarin de resultaten van de monitoring, overzicht van OS patchstatus, overzicht van geïnstalleerde software en resultaten van de Managed Antivirus.

Iets voor uw onderneming?

Neem contact met ons op.

Telefonisch via 078-6767820 of via e-mail:info@miwacom.nl.